Beste leden,

Naar aanleiding van de beslissingen van de veiligheidsraad gisteren hebben we deze avond met het bestuur een Skype meeting gedaan.

Vermits het bij ons om een contactsport gaat is het al duidelijk dat we niet zullen mogen trainen in mei en juni.
We moeten ons verstand volgen en niet ons hart, dus met spijt nemen we de juiste beslissing en zullen deze trainingen geannuleerd worden.
In juli word er niet getraind, we blijven de situatie volgen of we vanaf augustus terug kunnen beginnen.

Wat nu met de lidgelden?
Wel dit is een onvoorziene omstandigheid waar niemand iets kan aan doen en dit willen we dus ook niet op jullie verhalen.
We kunnen niet beginnen met de lidgelden terug te betalen, maar vermits jullie dan maanden niet kunnen hebben trainen is er door ons beslist dat er van september tot en met december geen lidgeld dient betaald te worden. Dus je bent dit geld niet kwijt, we schuiven het gewoon door naar het najaar. Een goeie motivatie om te blijven sporten...
Evenwel zullen verzekeringen die vervallen wel dienen betaald te worden.

Betreffende de frietjesmiddag:
Deze is normaal gezien eind juni, maar om in een grote groep bijeen te komen willen we ook nog vermijden, deze zal dus ook verplaatst worden.
We voorzien deze te laten doorgaan in september, een juiste datum volgt nog.

Nog even over het paascadeau:
We hebben jullie dit jaar nog niks kunnen geven door deze bizarre omstandigheden, maar jullie hebben dit zeker nog tegoed.
Het zal geen chocolade zijn, maar bij de eerste trainingen voorzien we voor elk lid een laat paasgeschenk, wees er dus zeker terug bij.

Nog verdere info:
- In 2de helft september voorzien we ook nog een vriendjesdag, deze info zal zeker nog op tijd meegedeeld worden.
- Op 1 mei 2020 bestaat onze club 35 jaar, we kunnen dit nu niet in de bloemetjes zetten, maar dit zal zeker nog met een latere verjaardag gevierd worden.

Verder wens ik jullie en je familie nog het beste toe, Stay Safe.

Grtz

Juan Ponnet - Voorzitter
0468/150739