Beste leden,

hopelijk gaat alles nog goed met iedereen momenteel.
Met het bestuur van de club gaat het ook goed, en we zijn ook achter de schermen bezig om nog wat te organiseren nu we weer iets meer mogen buiten komen.

Omdat iedereen al zolang binnen zit en we dus als club al mogen trainen in openlucht en met social distancing hebben we een voorstel uitgewerkt.

Wie zijn energie terug wat kwijt wil, of wel eens wat buiten wil doen of de andere leden nog eens wil terugzien, daarvoor hebben we een "kom uit je kot training " voorzien.
In juni pakken we dit aan, namelijk telkens op zaterdag, respectievelijk op de 6de en de 20ste. Dit zal doorgaan van 14u tot 15u30 op het plein aan het Sociaal Huis te Wichelen.

Uiteraard is dit onder voorbehoud van mooi weer. Wij voorzien ontsmettingsmiddel zodat iedereen zijn handen kan zuiveren als je toekomt. Er is daar ruimte genoeg en we kunnen nog toffe dingen leren zonder elkaar aan te raken. Als iedereen dan wat de richtlijnen volgt van de lesgevers kunnen we dit allen samen in alle veiligheid waarmaken.
We gaan NIET in onze kimono trainen, anders gaan de moeders / vaders niet blij zijn als deze groen ziet van het gras. Dus we komen in trainingsbroek, met schoeisel en met club t-shirt aan. Breng even een bus water mee als je tussendoor  dorst moest hebben bij warm weer.

Als laatste wil ik nog meedelen dat ik de 2 data in deze app als training ga zetten. Ik vraag aan jullie en de ouders om in te geven of jullie al dan niet komen zoals we bij de gewone trainingen doen. Zo hebben we een zicht met hoeveel jullie komen en dat geeft ons de kans om alles voor te bereiden.

Hopelijk zien we jullie voltallig verschijnen.

Groetjes namens het bestuur, Stay Safe
Juan Ponnet - Voorzitter

PS: heb jij nog geen club t-shirt ontvangen laat het dan even op voorhand weten, dan kunnen we dat voorzien...