Beste leden,

Na lange tijd en diverse vergaderingen hebben we als bestuur beslist om de trainingen in september in beperkte mate terug op te starten.

In beperkte mate betekent dat we enkel op dinsdag gaan trainen, verdeeld in twee groepen van -12 jaar en +12 jaar. Dit om Coronaproof te kunnen starten, tegen eind september evalueren we en nemen we ook de adviezen van de veiligheidsraad mee in overweging.

De -12 jarigen zullen kunnen trainen van 18u45 tot 19u45.

Tussen 19u45 en 20u00 gaan we de nodige ontsmettingen doen.

De +12 jarigen kunnen dan trainen van 20u00 tot 21u00.

Om dit te kunnen organiseren gaan we via de SpondApp alle trainingen voor september erop zetten, per training zul je enkel in het tijdslot van jouw leeftijd uitgenodigd worden. Gelieve hierop zo snel mogelijk te antwoorden van zodra u bericht krijgt zodat wij ook de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Per lesblok zullen er 2 lesgevers zijn.

Bij het binnenkomen dienen de handen te worden ontsmet, en dat gaan we ook doen bij het verlaten van de zaal.
Jouw temperatuur zal ook gemeten worden bij het betreden van de zaal.
Er zijn geen toeschouwers toegelaten in de zaal.
De lesvolgers worden afgezet en kunnen de Dojo binnenkomen zonder begeleiders. Bij het ophalen wachten de begeleiders in de gang. Voor het omkleden in de kleedkamers mogen er maximum 4 personen tegelijkertijd binnen. We vragen ook, indien u symptonen van Corona zou vertonen om niet te komen trainen.

Denk er ook aan dat je in de schoolomgeving een mondmasker draagt!

We rekenen er ook op dat iedereen ook verder de regels respecteert.

Namens het bestuur,
Juan, Ivan en Lien.